Bijzonder lekkere taart in Houten bestellen

Wil jij een feest nog feestelijker maken, bestel dan een overheerlijke taart in Houten. Het assortiment bestaat uit:

– Appel mascarpone taart
– Frambozen Cheesecake
– Dadeltaart
​- Tulband
– Stroopwafeltaart
​- Boterkoek “geheim”
– Redvelvetcake
​- Chocolade frambozen mouse taart
– Worteltaart​
Geweldig lekkere soorten en daarom altijd moeilijk om hier iets uit te kiezen. Omdat ik eerdaags mijn verjaardag wil vieren, was ik op zoek gegaan naar een bedrijf die mij kon helpen. Helpen in de zin van broodjes en gebak. Het leuke is dat ik nu bij één winkel dit allemaal kan bestellen en deze dan ook netjes op locatie worden afgeleverd.  taart Houten

Wat een lekkernij

Sinds ik bij een vriendin een heerlijk stuk appel mascarpone gebak had geproefd, was ik helemaal blij. Wat was dit een smaak explosie in mijn mond, daar wilde ik wel meer van eten. Meteen het adres gevraagd en gekregen.

Voor mijn verjaardag heb ik een flinke bestelling gedaan en daar hoort natuurlijk de overheerlijke taart uit Houten ook bij. Meteen lekkere broodjes voor tussen de middag erbij besteld en nog wat andere hapjes. Precies op het afgesproken tijdstip werd al dit lekkers bezorgd, mijn feest en het genieten kon beginnen. Zeker een adres om te onthouden voor een volgend feest.