Fantasy kleding voor een trouwerij laten maken

Fantasy kleding voor een trouwerij. Dat stond op het trouwkaartje van mijn beste vriendin. Natuurlijk had ik geen idee wat ik aan moest trekken en ging daarom op zoek op het internet. Zo kwam ik allerlei website’s tegen die kostuums maakte. Zo ook de website van Unicorn with Dragonwings. Deze onderneming zit toevallig bij mij in de buurt en besloot dan ook om een afspraak te maken over mijn wensen voor een kostuum. De vriendelijke medewerkster nam mijn maten op en luisterde goed naar mijn wensen. Nu was het even wachten dat mijn jurk helemaal klaar zal zijn. Maar mooi zal die zeker worden.

fantasy kleding

Mijn fantasy kleding is echt heel mooi geworden en ben dan ook zeer tevreden over dit bedrijf

Een week voor de trouwerij was mijn jurk klaar en kon ik deze ophalen bij Unicorn with Dragonwings. Natuurlijk moest die eerst gepast worden en het zat dan ook als gegoten. De stof was prachtig en het afwerking nog mooier. Zo kon ik zeker naar de trouwerij van mijn beste vriendin. Daarom raad ik jullie ook aan om fantasy kleding bij deze onderneming te laten maken. Ik weet zeker dat je er geen spijt van zou krijgen.