Feestlocatie in Tilburg, echt aan te raden

Ben jij op zoek naar een feestlocatie in Tilburg, dan moet je eens naar Café en Partycentrum Bet Kolen gaan. Hier kan je goed terecht om een geweldig feest te geven. Het maakt niet uit om welk feest het gaat, alles is hier mogelijk of bespreekbaar. Voordeel is dat de eigenaren alles voor jou uit handen kan nemen. Behalve de zaal. is hier een catering regelen ook mogelijk. Het enige wat jij eigenlijk hoeft te doen is te genieten. De zaal die je hier kan huren is geschikt voor 200 mensen. Kom je met minder, geen probleem. Door middel van schuifdeuren kan de zaal kleiner gemaakt worden.  feestlocatie in Tilburg

Een geweldige feestlocatie in Tilburg huren

Wij waren op zoek naar een feestlocatie in Tilburg om onze bruiloft te kunnen vieren. Café en Partycentrum Bet Kolen was het eerste waaraan wij dachten. Iedereen die hier in de buurt woont, weet deze locatie wel te vinden. Niet voor niets is het hier altijd druk en gezellig. Er is hier vaak wat te doen en wanneer er niets te doen is, komen veel mensen hier om wat te drinken. 

Wij hebben een zeer geslaagd feest gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgt. De sfeer, het eten en de gastvrijheid waren allemaal bijzonder goed.