Een leuk geschenk geven? Kerstpakkettenplaza!

Met de hulp van Kerstpakkettenplaza geef jij de leukste geschenken. Al een aantal jaar werk ik bij hetzelfde Online Marketingbureau. Het is hier erg gezellig omdat wij met een aantal vrienden ook werken. Samen werken wij erg hard om de doelstellingen van mijn baas te realiseren. Elk jaar krijgen wij bepaalde doelstellingen mee die wij moeten halen. Toen wij afgelopen jaar voor kerst al de doelstelling hadden behaald was onze baas erg trots. Hij vertelde ons toen dat hij ons op een leuke manier ging verrassen. Toen was het kerst en kregen wij ineens op een avond bezoek. Het bleek een bedrijf te zijn die geschenken levert. Het was erg groot en mijn vriendin en ik waren erg benieuwd. Toen wij het opende zaten er allerlei goederen in. Van een cadeaubon tot aan de heerlijke saus voor de pasta. Ook zat er nog eens een fles sterke drank in. Deze fles hebben wij die avond helemaal opgedronken.

Kerstpakkettenplaza

Leuk pakket samenstellen bij Kerstpakkettenplaza

Jij hebt dus de mogelijkheid om de leukste geschenken samen te stellen bij Kerstpakkettenplaza. Het is allemaal mogelijk en niets is te gek voor deze organisatie. Wist jij dat als jij hier besteld dat er ook nog eens een bedrag naar het goede doel gaat! Wat een werk leveren zij! Wie wil dus niet heerlijk verrast worden met kerst? Mocht jij dit ook willen dan raad ik jou aan om de website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met hen. Wij zijn zeker van plan om weer deze geschenken volgend jaar voor onze werknemers te bestellen.

Kerstpakkettenplaza

Snelle levering

Een aantal dagen nadat wij de bestelling hadden geplaatst werden de producten al geleverd. Het leek mij een hele klus om al de geschenken naar de verschillende werknemers te brengen. Dit omdat het een relatief groot bedrijf is. Maar het is ze gelukt!