Ook jouw eigen fruitmand bestellen?

Wie goed op zijn of haar gezondheid of die van een ander wil letten, doet er goed aan een fruitmand te bestellen. Het typische plaatje van een mand gevuld met lekker en gezond fruit is niet meer weg te denken en valt altijd wel in de smaak bij de persoon die het krijgt. Wil jij ook vers en biologisch fruit in een fruitmand bestellen voor je collega, je afdeling of gewoon voor jezelf en je gezin? Dan kun je dit heel eenvoudig online doen via de website van Fruitzaam. Stel hier je fruitmand samen, geef aan waar deze naartoe verzonden moet worden en zorg voor een aangename verrassing bij de ontvanger.

Voor jezelf of een ander

Een fruitmand bestellen voor iemand anders doe je bijvoorbeeld als je een zieke collega hebt en je deze graag veel beterschap wil wensen. Een fruitmand doet dan meer dan alleen een kaartje, omdat het fruit ook kan helpen met het genezingsproces. Verder zijn er nog meer redenen om een fruitmand weg te geven, van een welkom tot een afscheid. Daarnaast hoef je niet per se een fruitmand te bestellen voor een ander. Zelf kan je soms ook weleens wat meer vitamines gebruiken en daardoor kan je ook het fruit naar jouw huis of jouw kantoorplek verzenden. Zelf profiteren van de gezonde werking van vers biologisch fruit is bij Fruitzaam ook heel eenvoudig.

Eenmalig of vaker

Je kunt om verschillende redenen een fruitmand cadeau doen aan iemand, maar niet alleen daarom kun je bij Fruitzaam terecht. Bestel bijvoorbeeld ook hier je fruit om altijd voorzien te zijn van het beste fruit, door je bestelling om de week of elke week te laten bezorgen op hetzelfde moment. Zo heb je altijd op kantoor, school of gewoon bij je thuis voldoende vers fruit tot je beschikking zonder dat je er zelf voor uit de deur hoeft te gaan. Al het gemak van online je fruitmand bestellen krijg je door dit te bestellen via Fruitzaam.