Samen een borrel in Bodegraven drinken

Niets is leuker, dan samen met goede vrienden een borrel in Bodegraven te gaan drinken. Eigenlijk is dit een vast ritueel geworden en is er in de loop van de jaren ingeslopen. Jaren terug was ik druk met een verbouwing bezig en in die periode was ik jarig. Om deze heugelijke dag niet zomaar voorbij te laten gaan, had ik iedereen bij de Vrienden van de Hoeck uitgenodigd. Een bijzonder gezellig bruin café hier om de hoek. Wij hebben die avond zo genoten van de goede muziek en de geweldige sfeer, dat wij vanaf dat moment hadden besloten om hier vaker heen te gaan. borrel Bodegraven

Even lekker een drankje doen

Waar kan je anders een borrel in Bodegraven drinken, dan bij de Vrienden van de Hoeck. Dit café is zo puur en  Nederlands ingericht en met de donkere inrichting  en het bijzondere vrolijke personeel, creëert dit alles tot een geweldige sfeer.

Vanavond hebben wij hier weer afgesproken. Ditmaal vieren wij ons driejarig bezoek aan deze bar. Dat betekend inderdaad dat ik alweer drie jaar ouder ben geworden, maar dat mag de pret niet drukken.

Kom jij ook een keer hier de gezellige sfeer opsnuiven en te genieten van de geweldige sfeer?