Snackmobiel: ken jij dit bedrijf ook al?

SnackmobielSnackmobiel is een onderneming die ik aan iedereen kan aanraden. Ongeveer een half jaar geleden ben ik samen met een aantal collega’s begonnen met het plannen van ons jubileum. Ons bedrijf bestond namelijk 150 jaar en dat moet natuurlijk wel goed gevierd worden. Allereerst zijn wij op zoek gegaan naar een locatie om al deze mensen te kunnen ontvangen. Dit was uiteindelijk flink snel geregeld en daarmee viel een hele last van onze schouders af. Het zou gehouden worden in een grote loods van een van de medewerkers. Het fijne was dat hij het gratis aan ons wilde verhuren en hierdoor hielden wij een groot budget over voor andere zaken. Het drinken hebben wij allemaal besteld bij de groothandel en er zijn twee obers ingehuurd van een externe partij.

Ken jij Snackmobiel al?

Snackmobiel

Tijdens een van de vergaderingen begon iemand over Snackmobiel en hier had ik zelf nog nooit over gehoord. Dit bleek een hele goede optie te zijn voor onze catering. Wij hadden er eerst namelijk aan gedacht om dit te laten zitten, want het is vaak best wel duur en veel gedoe. Jij moet namelijk rekening houden met allergieën van iedereen en dat vinden de meeste cateraars niet handig. Toen mij dit werd verteld, ben ik diezelfde middag nog op hun website gaan kijken. Hier vond ik veel informatie over alles wat zij te bieden hebben en dat sprak mij heel erg aan. De volgende dag heb ik contact opgenomen om te vragen of zij nog tijd hadden op de datum die bij ons vast stond. Dit was het geval en daar was ik erg blij mee. De keuze om met hen in zee te gaan was een hele goede. Achteraf was iedereen heel erg te spreken over hen en de kwaliteit van hun eten. Dit is echt een aanrader!