Stretch tent te koop; dat sprak ons wel aan

Stretch tent te koop, bij het lezen van deze regel zijn wij naar Triple S Tents gegaan. Dit bedrijf had een leuke advertentie in een krant gezet, wat ons bijzonder aansprak. Vooral omdat wij vaak etentjes of andere evenementen in onze tuin organiseren, leek zo een overkapping een goede aankoop. Al eerder hadden wij een partytent bij een lokale winkel hier in de buurt gekocht, maar die was na een feestje vaak alweer stuk. Zonde van het geld, want in dit geval was goedkoop, zeker duurkoop. 

Nadat wij de advertentie hadden gelezen, zijn wij naar dit bedrijf gegaan. Bij binnenkomst vielen onze monden open. Wat stonden hier veel verschillende tenten. De ene was nog mooier dan de andere en dan heb ik het nog niet eens over de modellen gehad en over de kleuren. Dit bedrijf werkt samen met de  De Zeilmakerij en daarom kan je hier alleen maar de beste kwaliteit verwachten.  stretch tent te koop

Een mooie stretch tent te koop en nog veel meer

De voordelen aan het materiaal die voor deze tenten zijn gebruikt, zijn enorm. Zo kunnen zij tegen een stootje, zijn weerbestendig en brandwerend. Tevens beschikken zij over een keurmerk en dat maakt het alleen maar interessanter om hier een aankoop te doen. Omdat wij al een tijd op zoek waren naar een bedrijf waar een mooie stretch tent te koop werd aangeboden, waren wij blij met de advertentie in de krant. Meteen zijn wij hierheen gegaan om te kijken wat de mogelijkheden waren en dat waren er een heleboel. Een vriendelijke medewerker heeft ons geholpen met het maken van een juiste keuze. Eigenlijk wisten wij ongeveer wel wat wij wilden hebben, maar toen wij daar binnen liepen, waren wij het spoor even bijster. 

Inmiddels hebben wij onze nieuwe aankoop al meerdere keren in gebruik genomen. Lekker makkelijk even de tent opzetten en weer afbreken. Al met al een geweldige aankoop!