Wilt u biertafels huren?

Wilt u biertafels huren voor een feest of evenement dat u organiseert? Dan kan dit bij Huurland. Wij verhuren al meer dan dertig jaar diverse horeca-artikelen tegen een scherpe prijs. Biertafels mogen niet ontbreken op uw feest of evenement. Hiermee creëert u snel en makkelijk zitruimte voor uw gasten. Ze hebben dan de gelegenheid om lekker te zitten en te genieten van de drank en het eten.

Verschillende modellen en groottes

Bij Huurland kunt u biertafels huren tegen een scherpe prijs. U heeft de keuze uit verschillende modellen. Dit betekent dat u tafels kunt kiezen die bij het thema van uw event passen. Wij bieden tafels op stahoogte, maar ook biertafels met zitplaatsen of bierbanken. Alle tafels zijn inklapbaar, verplaatsbaar en eenvoudig neer te zetten. Wij verhuren tafels door heel Nederland.

Biertafels huren bij Huurland?

Wilt u biertafels huren bij Huurland? Dan kunnen wij deze op korte termijn leveren. De huurperiode is standaard drie dagen, waarin u één gebruiksdag heeft. Eventueel is het mogelijk om de tafels langer te huren tegen een aantrekkelijke huurprijs. Bij ons huurt u biertafels en andere horeca-artikelen tegen voordelige tarieven. Eén ding is zeker: met onze biertafels wordt uw event een grandioos succes.