Lekker eten in Nijmegen doe ik altijd bij dit restaurant

Lekker eten in Nijmegen Een tijdje terug ben ik gaan zoeken naar lekker eten in Nijmegen. Mijn schoonouders wonen daar namelijk en mijn vriend en ik zouden een weekend langs gaan. Nu houd ik er zelf niet zo van om compleet afhankelijk te zijn, dus het liefst wilde ik ook een avond iets met zijn tweeën ondernemen. Het leek mij een heel erg goed idee om dan samen te gaan dineren op een leuke plek. Zelf kom ik vrijwel nooit in deze stad, dus ik wist ook niet waar ik moest zoeken. Gelukkig heb ik een vriendinnetje die hier langere tijd heeft gewoond, dus toen heb ik haar gevraagd of ze nog tips had. Zij vertelde mij over Le Steak. Hier kwam ze regelmatig en dat beviel haar altijd erg goed.

Gezellig en lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen

Na de tip voor lekker eten in Nijmegen bij dit restaurant ben ik eens op hun website gaan kijken. Hier vond ik het gehele menu en dat sprak mij direct aan. Er stonden heel veel dingen op die mij lekker leken, dus ik heb het diezelfde avond ook nog aan mijn vriend laten zien. Ook hij was erg enthousiast hierover, dus we hebben meteen een reservering geplaatst voor de week daarna.

Voor herhaling vatbaar

Dat je voor lekker eten in Nijmegen hierheen moet gaan, is een ding wat zeker is. Ik ben ongelofelijk te spreken over de bediening die hier werkt. Iedereen is zo goed in wat ze doen en dat merk je als gast ook. Dat is ook de reden dat ik een flinke fooi heb gegeven aan het einde van de avond. Er is geen enkel moment geweest waarop wij lang hebben moeten wachten op ons eten of drinken, dus dat is erg goed. Ik vind dit echt een aanrader voor iedereen die hier eens in de buurt is!