Wensboom voor de bruiloft

Wensboom, dit is een zeer leuk idee die ik graag met de lezer van dit blog wil delen. Omdat dit niet alleen geschikt is voor een bruiloft maar ook voor diverse andere gelegenheden zoals een geboorte. Maar ook een jubileum of dergelijke andere viering, weet ik zeker dat ik vele mensen op dit leuke idee kan attenderen.

Enfin, omdat ik voor een groot deel de bruiloft van mijn jongste zusje heb mogen organiseren. Heb ik hier natuurlijk flink mijn best op gedaan. Dit gaf mij direct wat mogelijkheden om bepaalde zaken op eigen houtje te regelen. Toen ik op de website terecht kwam van, decoratietakken.nl en dit leuk idee van een wensboom tegen kwam. Raakte ik direct enthousiast.

Wensboom

Wensboom viel goed in de smaak

De wensboom is erg goed in de smaak gevallen. Niet alleen bij het bruidspaar. De gasten waren allen erg druk met het volschrijven van de wenskaarten. Deze blijvende herinnering is toch wel een zeer gepast geschenk voor op een bruiloft is mijn mening. Dit grote gebaar bestel je voor een zeer kleine prijs maar dat hoeft het bruidspaar niet te weten. Zij hebben de boom nu in de woonkamer staan en genieten nog van alle goede wensen en berichten van een ieder die zij lief hebben. Wanneer de kaarten van de boom af mogen dan houden zij leuke decoratie over. Deze kunnen pronken in een mooie vaas. Wanneer je eens zelf op de website kijkt, dan kun je zien wat er allemaal mogelijk is. Er is een ruime keuze in het assortiment te vinden aan de mooiste decoratie. Echter hoef je hier niet iets te bestellen om weg te geven. Je vindt hier namelijk ook erg leuke spullen om jezelf cadeau te doen. Ook dit heb ik gedaan en daarom ben ik een zeer tevreden klant van deze webshop.Wenskaart