Abel trouwen: onze eigen ervaringen

Vorig jaar is mijn zus getrouwd, om het trouwfeest voor te bereiden heb ik haar geholpen, aangezien het niet gemakkelijk om alles zelf te plannen en zo konden we samenwerken om het perfecte trouwfeest in elkaar te steken. Het trouwfeest was een succes, na goed overleg, hebben we de kat wat uit de boom gekeken en de goede beslissing gemaakt om met Abel trouwen samen te werken voor de organisatie van het trouwfeest. Alles was perfect en alle puzzelstukjes vielen in elkaar, het trouwfeest was zoals je het zou voorstellen in jouw dromen. Zo prachtig was het.

De locatie was perfect en alles was mooi aangekleed (alles was precies zoals gewenst). Onze vrienden en familie waren erg onder de indruk van de goede organisatie, kortom: iedereen was gelukkig met het mooie resultaat.

Hoe we in contact zijn gekomen met Abel trouwen

We waren al een tijdje aan het rondkijken voor trouwlocaties en arrangementen, maar vonden niet direct waarnaar we op zoek waren. We wilden precies datgene vinden dat we voor ogen hadden, zodat deze bruiloft perfect zou zijn. Uiteindelijk hadden we ervaring gehoord van een verre kennis, die heeft ons aangeraden om eens bij Abel trouwen te horen. Aldus hebben we met hen contact opgenomen en al onze wensen besproken en hebben we al snel de beslissing gemaakt om met hen samen te werken voor de verzorging van het trouwfeest.