Bruiloft plannen

De datum voor de bruiloft is al geprikt, dus is het tijd voor alle voorbereidingen voor de grote dag. Er komt natuurlijk zoveel bij kijken en daarom heb je hier kort een lijstje met hoe je een begint kunt maken.

Budget

First things first, het budget bepalen voor de bruiloft. Het verschilt natuurlijk per persoon hoe groot en uitbundig de bruiloft moet zijn, maar het kan uiteraard ook een klein gelegenheid worden met alleen de naasten erbij. Bepaal dit ten eerste goed met je partner voordat je begint met het plannen van de grote dag!

Trouwlocatie

Er zijn verschillende locaties waar je de bruiloft wilt laten plaatsvinden. Dit kan lekker makkelijk in een stadhuis of als je toch een religieuzere omgeving wilt kun je een mooie kerk zoeken. Als je geen van beide locaties wilt, kun je nog altijd een feestzaal met bijvoorbeeld een mooi uitzicht uitkiezen. Een tip is om zo min mogelijk te hoeven reizen, omdat je ook onverwachte files kunt tegenkomen op de weg waardoor de planning van je dag alleen maar uitloopt.

Ceremoniemeester

Het is natuurlijk ook fijn om op tijd een ceremoniemeester te kiezen. Een ceremoniemeester zorgt er in principe voor dat je bruiloft zonder problemen verloopt. Kies daarom iemand die je vertrouwt en van wie je weet dat diegene georganiseerd en verantwoordelijk is voor de taken. Bespreek van tevoren goed alle details zodat je minder stress hebt op je grote dag!

Time to party

Na de ceremonie wil je uiteraard feesten met je familie en vrienden. Kies daarom een goede bruiloft dj uit die een beetje van alles draait zodat iedereen kan genieten van de bruiloft muziek. Je wilt namelijk geen lege dansvloer hebben op je bruiloft!