De mooiste auto’s voor jullie mooiste dag

Eindelijk is het zover, jullie hebben elkaar ten huwelijk gevraagd en de grote dag komt steeds dichterbij. Hier komt natuurlijk veel bij kijken. Een bruiloft voorbereiden doe je niet binnen een week, hier ben je waarschijnlijk al het hele jaar mee bezig. Na het regelen van een jurk, een pak, een locatie en een mooie taart ben je nog niet klaar! Wat dacht je bijvoorbeeld van het vervoer van en naar de trouwlocatie? Je kunt natuurlijk niet in zomaar een auto stappen. Pak lekker uit, want trouwen doe je maar 1 (of misschien 2) keer! Lees hier enkele aanraders.

Prominent met de koets

Gaan jullie voor een echte sprookjesachtige bruiloft? Dan is een koets met paarden wellicht iets voor jullie! Misschien wel het meest romantische vervoer dat je kan kiezen. Het geluid van de paarden die over de stenen lopen, maakt het allemaal nog iets sprookjesachtiger. Willem-Alexander en Maxima, maak plaats, want de volgende koets komt er aan! 

Een partybus

Als je voor gezelligheid gaat en samen met het hele gezelschap naar de locatie wilt reizen, is een partybus een hartstikke leuke optie. Hiermee zorg je ervoor dat de gezelligheid voor het feest er alvast goed in zit! Daarnaast is het ook ideaal om eventuele parkeerproblemen op te lossen. Mocht je dus een mooie trouwlocatie vinden, maar is het niet ideaal bereikbaar voor iedereen of te weinig parkeerplaatsen hebben, dan is een partybus zeker iets om aan te denken. 

Wit en old-school

Op een unieke dag als je trouwdag moet je natuurlijk wel in stijl naar de locatie vervoerd worden. Om helemaal in stijl van een traditionele bruiloft te gaan, kun je ervoor kiezen om in een exclusieve witte auto te gaan. Denk bijvoorbeeld eens aan een Ford Mustang of een Chevrolet Corvette! Super mooi voor een bruiloft. Voor meer informatie en nog meer keuze, kijk zeker eens op de site van R&R trouwauto’s!