Kijk op de website van 123evenementencompleet.nl

Wij gaan trouwen en hiervoor zijn wij op de website van 123evenementencompleet.nl terecht gekomen. Op deze site hebben wij gelezen en gezien dat Partyservice John van Pas er alles aan doet om een evenement of feest zo goed mogelijk te regelen. Omdat wij gaan trouwen waren wij op zoek naar ene goede locatie en een bedrijf die verder alles kon regelen. Om meer te weten te komen wat de mogelijkheden waren, hebben wij hier een afspraak gemaakt. 

Tijdens een goed gesprek hebben wij de puntjes op de -i- kunnen zetten. Alles werd besproken en tot tevredenheid van ons hebben wij toestemming gegeven dat dit bedrijf alles voor ons trouwfeest gaat regelen. 123evenementencompleet.nl

Feestje vieren, kijk op 123evenementencompleet.nl

Het was een hectische tijd voor ons trouwen, er moest namelijk zoveel worden geregeld. Gelukkig konden wij alles omtrent ons trouwfeest uit handen geven en dat gaf ons best wel veel rust. Partyservice John van Pas heeft bijzonder de best gedaan om alles te regelen en daar zijn wij hun heel dankbaar voor. 

De dag van ons trouwen was aangebroken en zo zenuwachtig als wij waren zijn wij naar het Gemeentehuis gegaan. Na deze plechtigheid werd iedereen in de feestzaal verwacht. Hier heb ik mijn ogen uitgekeken, want deze sombere zaal was omgetoverd tot een sprookjes paleis. Overal stonden mooi gedekte tafels en leuke bloemen op tafel. Bij binnenkomst kreeg iedereen een glaasje drinken.

Wij hebben genoten van onze trouwdag en zeker ook van de gezelligheid en heerlijk eten waar Partyservice John van Pas voor gezorgd heeft. 

123evenementencompleet.nl