Gepersonaliseerde kerstversiering

Het geven van gepersonaliseerde cadeautjes zijn leuk en persoonlijk om te geven tijdens de kerst. Het is een uniek cadeau waarmee jij je partner, vrienden of familie mee kan verrassen. Een gepersonaliseerd cadeau kan altijd en is voor iedereen geschikt, mits je goed weet waar iemand van houdt. Toch is het vinden van een uniek cadeau meestal toch net wat lastiger dan je in de eerste instantie had gedacht. Je wil immers wel een goede indruk achterlaten. Maar hoe leg je de balans tussen een persoonlijke verrassing en een cadeau waar iemand echt iets aan heeft?  

Een unieke touch

Geef het gepersonaliseerde cadeau een unieke touch! Jij kent de persoon waar het cadeau voor is het beste, dus laat je creativiteit de vrije loop en probeer iets te verzinnen wat goed bij deze persoon past. Dit kan een persoonlijk grapje zijn waar jullie altijd om lachen, een serieuze tekst of zelfs een foto. De decoratiemogelijkheden zijn oneindig. Houdt er wel rekening mee dat je meestal niet veel ruimte hebt, dus probeer daarom de boodschap kort en krachtig te houden.

Kerstballen en ornamenten

Persoonlijke boodschappen kun je op oneindig veel geschenken laten bedrukken of graferen, zoals een T-shirt, mok, kussen, sieraad, het kan niet gek genoeg. Maar hoe leuk is het om tijdens de feestdagen persoonlijke kerstversiering te geven! Denk bijvoorbeeld aan het geven van een gepersonaliseerde kerstbal waar je iemand zijn of haar naam in laat graferen. Dit cadeau is uniek, persoonlijk én maakt de kerstboom extra gezellig. In plaats van het laten graferen van een naam, kun je er ook voor kiezen om een stopwoordje, gelukswens of een favoriete uitspraak op een kerstbal te laten zetten. Dit zijn cadeautjes waar iemand echt iets aan heeft, aangezien kerstversiering elk jaar opnieuw in de kerstboom gehangen kan worden.