Inkopen doen bij de Exotische supermarkt in Rotterdam

 

Wij gaan inkopen doen bij de Exotische supermarkt Rotterdam. Op zich niets mis mee, omdat wij hier wel vaker komen. Maar deze keer was het voor een speciale gelegenheid, onze dochter gaat trouwen. Voor deze speciale gelegenheid had zij mij gevraagd, of ik voor lekkere hapjes en eten wilde zorgen. Op zich niets mis mee, maar daar ben ik dan wel even mee bezig. Het leuke hieraan is wel dat ik deze kookkunsten van mijn Surinaamse buurvrouw heb geleerd. Zo heeft zij mij de kneepjes van het maken van Roti, Bara’s loempia’s en nog veel meer geleerd.  Exotische supermarkt Rotterdam

Lekkere hapjes bij de Surinaamse toko in Rotterdam

Mijn kookkunsten zijn in de loop van de jaren enorm bevordert en ik draai mijn hand niet om voor het maken van een lekker gerecht. Het liefste maak ik Surinaamse gerechten, want dat heb ik van mijn buurvrouw geleerd. Sinds ik bij de Exotische supermarkt in Rotterdam kom, heb ik veel producten leren kennen. Je kan hier namelijk niet alleen de ingrediënten kopen, maar tevens ook kant en klare lekkernijen. Regelmatig neem ik hier ook wat van mee. Lekker en zeer makkelijk, vooral als je in de avond lekkere trek mocht krijgen. Echt een aanrader om naar deze winkel te gaan.